One comment on “KHUTBAH JUM’AH DI BULAN RAMADHAN DALAM BAHASA JAWA : “NGREKSA KALINUWIHANIPUN WULAN RAMADHAN KANTI PASA KANG TEMENAN”

Komentar ditutup.